Gastenboek

41 berichten, 5 pagina's 
20-06-2021
Geplaatst door: Yvonne

Heerlijke week gehad!

Onlangs een heerlijke week gehad op deze mooie camping. Mooie ruime plaatsen, met hegjes afgezet, zodat iedereen zijn eigen plek heeft.
Wij hebben geen last gehad van slechte wifi, wel merk je bij drukte dat deze wat trager is, wat logisch is. Maar met je eigen hotspot is dit prima op te lossen.

Ondanks in deze gekke Corona tijden genoten van een heerlijke vakantie. Wij hebben geen problemen gehad rondom het sanitair. Als het even wat drukker was, even wachten op elkaar (dit moet nu op zoveel plekken) zodat je de maatregelen gewoon kan opvolgen.

Voor herhaling vatbaar

22-05-2021
Geplaatst door: Harry

Voor- en tegen!

Voor:
* net sanitair
* mooie omgeving voor fietsen en wandelen
Tegen:
* Sanitair te compact in tijden van Corona; iedereen rolt over elkaar heen
* Geen- of slechte wifi
* Kleine plaatsen en slechte/kale ondergrond (in mei!!!!)
TIP:
* hang een bord op waar de bijzonderheden (geen WIFI bijv) op gecommuniceerd kan worden

05-04-2021
Geplaatst door: Rob en Inge v Boxmeer

Super camping

Met Pasen hier heerlijk gestaan. Gastvrij ontvangst met een info map. Super schoon sanitair. Prachtige omgeving. Mooie mountainbike routes, wandelen bij de Moerputten en Ijzerenman. Den Bosch op fietsafstand. Kortom super!

28-09-2020
Geplaatst door: Erik en Marlies

Heerlijk weekend gehad

Wij zijn vorige week een weekendje geweest met onze kinderen van 3 en 5. Het was heerlijk! Fijne speeltuin voor de deur en heel mooi en schoon sanitair! Vriendelijke eigenaars. Rondje met de sjees is ook aan te raden!

26-04-2019
Geplaatst door: Ad en Anita vorstenbosch

Wij hebben genoten

De afgelopen week hebben wij met 2 bevriende stellen heerlijke dagen doorgebracht op jullie mooie en verzorgde SVR camping. Zeer gastvrij, ruime plaatsen, en uitstekend sanitair met veel voorzieningen en in een prachtige omgeving. Complimenten !!

09-07-2018
Geplaatst door: Ruut en Kees Doornenbal

Kamperen

Wat een heerlijke twee weken hebben we gehad op mini camping t' hoog.
Harry en Ria, hele gastvrije eigenaren, geen moeite is teveel, geweldig schoon sanitair!
Van ons krijgen ze een 10!!

06-08-2017
Geplaatst door: Yvonne

Samen met de hond gewandeld van Waalwijk naar Den Bosch over het pelgrimspad. Wat een fijne, rustige, ontspannende nacht hadden we in ons tentje op camping 't Hoog! Zeker voor herhaling vatbaar!
Hartelijke groet,
Yvonne, Tilburg

03-05-2017
Geplaatst door: KARIN VAN BAKEL

HEERLIJK WEEKEND EN FIJNE GASTVROUW

Wij hebben kort bij huis een weekend met vrienden uit Middelburg geboekt. het was een fantastisch weekend.
Niet duur en een super verblijf, mooi schoon, wifi gratis, ze deden niet moeilijk om op maandag 2de paasdag rond 3 uur na een fietstocht te vertrekken.
We hebben in de ontvangstruimte mogen gourmetten.
Bedankt je hebt er voor ons een mooi wekend van gemaakt.

18-08-2015
Geplaatst door: MUG

Ultrasoon geluid

Werkt u met ultrasoon geluid? Denk aan apparaten dat ultrasoon geluid dieren verjaagt? Wij doen onderzoeken naar de effecten op de mensen en dieren. Is het geluid echt onhoorbaar? Kijk op www.mug.pieptonen.nl of bel met 06 19 524 624

12-08-2015
Geplaatst door: Henk en Jenny

Genoten !

Wij hebben genoten van het verblijf op deze SVR camping. Grote plaatsen en zeer schoon sanitair. Voor de (klein)kinderen van alles aanwezig. Mooie fietstochten gemaakt in de afwisselende omtrek. Vlakbij 's Hertogenbosch en Tilburg en niet te vergeten de Loonse en Drunense duinen. 's Avonds gezellig met de andere gasten jeu de boule gespeeld. Wij komen hier ongetwijfeld vaker. Bedankt !!